REFORMA DE CLÍNICA DENTAL I CENTRE MÈDIC

Estudis previs per a la reforma d’una clínica dental per tal d’ampliar-ne l’ús amb consultes per un centre mèdic.

En planta baixa es situa la recepció i totes les estances destinades a consultes dental i al corresponent programa de suport. En planta soterrani es col·loca les diferents consultes mèdiques així com un espai d’instal·lacions. La planta altell es reserva per l’administració del centre.

Des de l’accés a l’edifici es busca la relació visual al llarg de l’edifici per tenir consciència de la dimensió de la planta així com es relaciona les plantes soterrani i baixa a través d’un doble espai.

  • Emplaçament: c/ Mossèn Xiro, nº5, Barcelona
  • Superfície: 868,21m²
  • Projecte (estudis previs): juny 2014
  • Promotor: Agrupació AMCI d’Assegurances i Reassegurances, S.A.
  • Col·laboradors: Dan Caparrós, Instal·lacions
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s