IZAKAYA

El projecte consisteix en la reforma d’un local en planta baixa per convertir-lo en un “izakaya”: un típic bar o restaurant japonès, on s’acostuma a prendre i picar alguna cosa, generalment plats petits i variats, després de la feina.

La geometria en planta queda articulada per un mur que ressegueix longitudinalment l’espai des de l’accés fins al fons del pati. La finalitat d’aquest tancament és doble. D’una banda separar el programa públic (zona de taules i barra) dels espais de servei (magatzem, cuina i banys). Per l’altra, pensant en el client, es busca potenciar la continuïtat visual i amplitud mitjançant la fragmentació de l’espai en diferents àmbits on seure. La presencia dels materials típics d’aquest tipus de restaurant, com és la fusta combinada en llistons de diferents mida i color, es combina amb la utilització de materials tradicionals en el nostre entorn, el mosaic hidràulic, per donar un caràcter de calidesa i personalitat.

Aquesta materialitat i textura s’inclou en els mobles i lluminàries (reconvertint algunes de les fusteries de fusta existents en caixes de llum) fets a mida per adaptar-se a l’espai.

  • Emplaçament: c/Sagués, Barcelona
  • Superfície: 87,00m²
  • Projecte (estudis previs): febrer 2013
  • Promotor: privat

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s