TABERNÁCULO, CENTRE CULTURAL

Aquest projecte dóna resposta a un programa funcional complex com és el d’un auditori per a 6000 persones, amb zona d’esbarjo a l’aire lliure, aparcament per 600 cotxes, diferents espais de reunions polivalents, i la zona administrativa d’ús privat intern. El volum principal destinat a auditori es col·loca a la cantonada d’un solar amb una geometria en “L” privilegiadament per permetre la cabuda del públic a la vegada que permet un doble accés per dues bandes diferents. Una motxilla s’enganxa a aquest espai i es compartimenta per allotjar el programa de gra més petit i de suport (bar, sales de reunions, administració, sala de televisió…). En els extrems de cada ala del solar es col·loquen l’aparcament, en un d’ells, i la zona de descans exterior en l’altre.

  • Emplaçament: C/ Enrique Cotubanama Henriquez, Santo Domingo, República Dominicana
  • Superfície: 19.044m²
  • Projecte (estudis previs): gener 2013
  • Promotor: privat
  • Col·laboradors: Lois Loeda, Arquitecte
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s