REFORMA PIS VR

En aquesta reforma s’ha buscat donar un nou caràcter en tot el pis, però especialment a l’habitació i a la cuina on el disseny del mobiliari, específic per aquests dos espais, és la peça clau per aconseguir-lo.

Un aspecte que és té en compte, a diferents nivells de detall, és la conservació dels elements o acabats preexistents sempre que sigui possible. A la cuina és on realment això es fa palès, ja que es manté part de l’estructura del mobiliari que es converteix en el punt de partida per al nou encaix.

  • Emplaçament: Rambla de Poblenou, Barcelona
  • Superfície: 60,00m²
  • Projecte: juny 2012
  • Construcció: agost 2012
  • Promotor: Privat
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s